Каква боја на очи ќе има вашето дете?

Да се има дете е нешто прекрасно. Да знаете како ќе изгледа пред да се роди е скоро неверојатно. Со овој инфографик, дознајте каква боја на очи ќе има вашето дете.

Kakva boja na oci ke ima vaseto dete

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …