Карирани здолништа

         Бритни Спирс и филмот Clueless извршија големо влијание карираните здолништа да станат голем хит во 90-тите. Од тогаш па се до денес, овие здолништа можат да се најдат во нашите гардеробери. Погледнете ги нашите предлози .

JOA-Plaid-Flared-Skirt

Silence-Noise-Pocket-A-Line-Plaid-Skirt

Urban-Renewal-Plaid-Recycled-Flannel-Skirt

Urban-Renewal-Recycled-Plaid-Cropped-Wool-Skirt

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …