Ќе платите ли 700 долари за книга?

Книгата на Жизел Бундхен која чини 700 долари е речиси распродадена!

Ќе платите ли 700 долари за книгата од 536 страници на Жизел? Многу луѓе веќе го направија тоа. Иако продажбата ќе трае уште неколку дена, од издавачката куќа изјавија дека се останати уште само неколку примероци од книгата.

Оваа книга содржи фотографии од над 70 различни фотографи, вклучувајќи и 43 кои никогаш не биле објавени и ја опфаќа целата нејзина кариера.

12208615_10156256214875083_3603298207456781485_n

12188963_10156232166030083_8357149559727344204_n

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …