Кејт Бланшет и Руни Мара, ѕвезди во новиот филм “Керол”

Излезе трејлерот за новиот филм “Керол”. Се работи за забранета љубовна приказна од 1950 година, помеѓу Кејт Бланшет и Руни Мара Тод Хејнс.

Сценариото е адаптирано по романот на Патриша Хаисмит, “Цената на солта”.

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …