Ким Кардашијан со нова фотосесија

Знаме што ќе кажете, ” Доста ни е од Ким Кардашијан”.

И покрај тоа што сме уморни да ја гледаме, мора да признаеме дека оваа фотосесија е навистина импресивна.

Ѕвездата од реалното шоу објави фотографии на кои е тотално гола во пустина. Белите линии по нејзиното тело ја симболизираат африканската култура и церемонијата на сликање по тело. Таа дефинитивно знае како да ја игра играта на славна личност и да провоцира без да навреди некого.

53-12239-img_2263-1448935800

53-12571-w_01-1448988349

53-12572-w_03-1448988349

53-12573-w_08-1448988350

53-12574-w_05-1448988350 53-12575-w_06-1448988351

53-12576-w_04-1448988351

53-12579-w_07-1448988351

53-12580-w_09-1448988352

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …