Книжарница со интересен дизајн

Интересен амбиент на колумбиската книжарница “9¾ Bookstore and Café”.

Оваа книжарница има библиотека и необично место за читање во шестоаголна форма, а на горниот кат се наоѓа кафетерија. Дефинитивно, ова е пријатно место за да се помине денот.

Book1

Book2

Book3

Book4

Book5

Book6

Book7

Book8

Book9

Book10

Book11

Book12

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …