Кога родителите ќе ве посрамотат

     Сите ние имаме засрамувачки моменти со нашите родители, од непрекинато поттикнувачки текстови на вашиот фејсбук профил од страна на вашиот татко, до мајки кои не престануваат да ве фотографираат додека не ја добијат “совршената” слика од вас. Се разбира, сите родители не се исти. Следниве родители се малку пооткачени од останатите.

Вознемирувачки татко

1

Мајка ентузијаст

2Кога не е свесна

3

Мајката на ова кутро момче

4

Родителите на девојчево кои неможат да издржат повеќе

5

Мајка која мора да проба се пред да купи

5

Непристојна тепачка

7

“Вознемирена” мајка

8

Порака на торта

9

татко што флертува на ФБ

10

Мајка што се фали со овој специјалитет

11

Татко голфер

12

Прегорда мајка

13

Претпазлив татко

14

Хајтек татко

15

Искрен татко

16

Мајка што знае што сака нејзиниот син

17

Первезен татко

18

Татко кој ја рекреирал сликата од ќерка си

19

и на крај овие родители дефинитивно го изненадиле синот на Фејсбук

20

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …