Вечерна колекција – Planet Blue

Planet Blue нуди совршена колекција за вечерни излегувања, наречена “Вечерна Треска”. Моделот Рос позира за Кимберли Гордон за нивниот нов каталог. Колекцијата се карактеризира со кадифени фустани, разиграни и широки блузи во стилот на снапс.

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-01

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-02

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-03

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-04

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-06

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-07

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-08

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-09

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-10

Planet-Blue-Night-Out-Dresses-2015-11

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …