Кори Емануел со заводлив стил

     Магазинот за мода и уметност, “Narcisse”, и ја посвети насловната страница на Кора Емануел. Моделот позира пред Џејсон Ким од Ателиер Менаџмент, во заводлив стил со кој се истакнуваат силуетите на телото. Таа е  облечена во аутфит за вечерно излегување во град и носи дизајни од Андреј Гн, Зана Бајне и Гај Ларош.

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures01

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures02

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures03

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures04

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures05

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures06

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures07

Cora-Emmanuel-Narcisse-Fall-2015-Cover-Pictures08

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …