Костумите од волна повторно во тренд

   После неколку години користење на вештачките влакна, дизајнерите се враќаат на нешто што сите ние добро го знаеме, а тоа е природната волна. Индустријата за домашна волна е во подем, а меѓународните дизајнери следејќи го овој тренд, креираат дизајни на костуми со елегантен стил. Ова се неколку костуми од Ралф Лорен, Брукс Брадерс, Ј Кру и Том Браун, нашиот избор за есен/зима.

к1

к2

к3

к4

к5

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …