Креативни полици за книги

И покрај доаѓањето на електронските книги, многу од нас сеуште обрнуваат големо внимание на печатените изданија.

  Овие креативни полици се идеално место за чување на вашето литературно богатсво. Нема ништо лошо во старите добро познати полици, но овие се модерни и стилизирани со цел подобро да се вклопат во вашиот ентериер.

полица 2

полица 14

полица1

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …