Креации на Мајли Сајрус, водителката на MTV музички награди

MTV Видео музичките награди се познати по својата екстравагантност и привлекување на внимание со своето однесување и облека. Оваа година водителката Мајли Сајрус го имаше приматот.

Meli Cirus 1

Meli Cirus 3

Meli Cirus 5

Meli Cirus 6

Meli Cirus 7

Meli Cirus 9

Meli Cirus 10

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …