Крилја од брашно

     Студискиот фотограф од Америка, Дерик Сениор, направи серија фотографии со танчарки. Танцувајќи, тие “расфрлаат” брашно наоколу. Ловејќи го моментот, Дерик ги добил овие интересни фотографии.

 

921a63a3a31880afa6bb2811c7bb781a

1566b8c9ece44dbcc91231de67f88476

9018f0ed7309405933a458db69f01f40

28374f343803e39572e42b8c0642ff8d

a256ae154fdbe22ceca71de86c819231

c8d20b183d0f6816f7ebb1bdadc7b3cb (1)

cdf650836ae4c615779262feaea7f72d

db9e6d13aa728e7dba7f02a6e86f224b

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …