Љубилејното издание на Fader со Ријана

   Поп ѕвездата Ријана се најде на љубилејното 100-то издание на магазинот Fader. Таа носеше розов фустан и Рочас маица. Фотограф на оваа серија беше Рената Ракша. Пеачката се најде  и во улога на фотограф каде направи неколку автопортрети, а за стајлингот се погрижи Шибон Кенеди.

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot01

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot02

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot03

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot04

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot05

Rihanna-Fader-Magazine-2015-100th-Issue-Cover-Photoshoot06

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …