Macedonia X-Treme 2015: Балкан Бајк Фестивал

            За прв пат на Балканот, премиерно се одржа Macedonia X-Treme 2015: Balkan Bike Festival и ексклузивен FMB Silver настан. Ова адреналинско шоу ги собра најдобрите светски екстремни велосипедисти и љубители на спортот на едно место. Организатори и поддржувачи на овој FMB Silver настан за оваа година се Планинарскиот Клуб за Велосипедисти Oxygen и Sport Vision Македонија . За FMB Silver настанот беше поставена земјена патека, долга 150м со ширина од 10 метри, со почетна скокалница висока неверојатни 15 метри, а долга 30 метри и 3 помали скокалници со висина од 2,5 метри и 4 вештачки ридови со висина од 4 метри.

IMG_8970

IMG_8973

IMG_8975

IMG_8976

IMG_8979

IMG_8982

IMG_8984

IMG_8995

IMG_8996

IMG_8997

IMG_9000

IMG_9003

IMG_9005

IMG_9007

IMG_9008

IMG_9021

IMG_9026

IMG_9028

IMG_9030

IMG_9031

IMG_9033

IMG_9035

IMG_9037

IMG_8890

IMG_8891

IMG_8892

IMG_8898

IMG_8909

IMG_8922

IMG_8930

IMG_8938

IMG_8948

IMG_8949

IMG_8951

IMG_8953

 

 

 

 

 

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.