Мачка родена да биде ѕвезда

Едуардо Цистеа е романски фотограф – аматер кој премногу ја сака својата мачка.

           Разгледувајќи ги сликите од неодамнешното фотографирање на својата мачка, Едуардо дошол до идејата со фотомонтажа да ја направи придружник на ликовите од класичните слики. Мачката сега можеме да ја сретнеме во Тајната вечера од Леонардо да Винчи, Мона Лиза, Наполеон и многу други. Погледнете ги сликите и ќе сфатите дека оваа мачка навистина може да биде ѕвезда.

тајна в

аа

американ

јоханес

Марс и

мона

Наполеон

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …