Макс Мара претстави свадбени креации за 2016

      Макс Мара ги претстави свадбените креации за 2016, кои ги опфаќаат традиционалните и модерните невести. Макс Мара покажа долги наметки и исечен болеро изглед во две варијанти. Изгледот на шеесетите и мини фустани со прерамка на едно рамо, се совршени за неконвенционалните невести, додека пак за класичните, направени се долги наметки од свила.

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses01

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses02

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses03

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses04

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses05

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses06

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses07

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses08

Max-Mara-Bridal-2016-Dresses09

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …