Манго премиум колекција

         Манго ја промовираше својата премиум колекција за зима 2015. Идеална за вечерни забави, оваа колекција се карактеризира со користење темни бои од палетата на црна и темно сина, а од ткаенините се користат елегантни ткаенини, вклучувајќи ги и варената волна, жакард, свила и сатен.

Разбивањето на минималистичкиот стил допира до декоративните и блескави детали како и фустаните со една прерамка.

Mango-Premium-Winter-2015-Collection

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …