Машка верзија од Адел

Изведбата на Џордан Смит ќе ве убеди дека ова е машката верзија на Адел. На деветата сезона од шоуто ” Глас” се појави Џордан Смит, 22 годишното момче од Кентаки кој беше победник на шоуто.

Интересно

Borba vo dolna

Борби во долна облека

За привлекување на поголема популарност и поголем број на MMA фанови, се организира првенство во …