Машина за самотетовирање

     Дали сакате да се истетовирате, но не верувате никому за да му дозволите да нанесе мастило на вашата кожа? Јакоб Полак креираше алатка која ќе ви овозможи сами да се истетовирате, “машинка за лично тетовирање”. Оваа алтернативна машинка ќе им овозможи на ентузијастите да создадат мал дизајн на своето тело и чие значење ќе им биде повеќе важно отколку “совршеноста” на сликата.

Со машината за лично тетовирање, целта на Полак не е да ги замени професионалните студија. “Тие се таму за да ви понудат повеќе лични опции”, изјави тој. “Ако сакате реалистичен портрет на вашето тело, да речеме, мачка, се уште ќе треба да се оди на тетовирање кај професионалци и ви препорашувам да не ја користите оваа машина за вакви работи.”

personal_tattoo_machine1

personal_tattoo_machine2

personal_tattoo_machine3

personal_tattoo_machine5

personal_tattoo_machine7

personal_tattoo_machine8

personal_tattoo_machine9

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …