Мечка сликар

o8HAAfK

Мечка од Финска, тешка 450 килограми, е најбараниот сликар.

   Juuso е веќе позната мечка, која важи за најголемата мечка во Финска, а сега се прослави и со вештината со која стана една од најбараните сликари. Таа живее во центарот подигнат од страна на Суло Карјалаинен и неговиот брат. Досега има насликано 13 слики, а со продажбата на сликите се планира  да се направи базен во центарот за шест мечки сирачиња кои се наоѓаат таму.

qdwqLJG

XAZpyIj

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …