Меѓу најголемите фотографи – Петар Хапак

       Дури и меѓу најдобрите фотографи, само неколку имаат потенцијал да направат портрети од познати личности. Петар Хапак, кој има завршено на институтот за фотографија, Калифорниа Брукс,  има направено серија на фотосесии со оскаровци, бендови, a  од пред неколку години  работи и за Time магазинот.

hapak_peter03

hapak_peter04

hapak_peter07

hapak_peter09

hapak_peter10

hapak_peter14

hapak_peter16

hapak_peter18

hapak_peter22

hapak_peter25

hapak_peter26

hapak_peter28

hapak_peter29

Tyson_1

V_1

Неговата веб страна може да ја погледнете тука

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …