Минијатурно грнчарство

Рачно изработена минијатурна керамика од Џон Алмеда

[justified_image_grid]

 

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …