Најдобрите бели костими за капење

Со малку потемен тен и со бел костим за капење, дали бил тоа едноделен или дводелен нема дилема дека ќе се издвоите од останатите што се покрај вас.

Најпопуларните бели костими за капење за ова лето кои  се носат, почнувајки од Ријана па до Оливија Мун можете да ги погледнете во продолжение.

беликостими за капенје

кбели костими за капенје 2

Arden Flounce – 408 Еур.

3

Cannes – 69 Еур.

04

Marisia – 312 Еур.

05

6

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …