Најгледани серии во 2015

Најгледаните серии во 2015 (тука не е вклучен фудбалот)

1. THE BIG BANG THEORY
Просечен број на гледачи: 21.065.000

Хит серијата на CBS со еден куп генијалци, успева да смисли начин да се одржи на врвот втора година по ред.

b9f955c1-d8ad-4778-862d-e66ec2c38df1

2. NCIS
Просечен број на гледачи: 20.913.000

ncis

3. THE WALKING DEAD

Просечен број на гледачи: 19.669.000

4. EMPIRE

Просечен број на гледачи: 17.747.000

empire_0

5. NCIS: NEW ORLEANS

Просечен број на гледачи: 17.316.000

6. BLUE bloods
Просечен број на гледачи: 14.974.000

bluebloods

7. DANCING WITH THE STARS

Просечен број на гледачи: 14.555.000

 

 

Интересно

oCILA

Како да ги одберете вистинските очила

Како да ги одберете правите очила кои одговараат на обликот на вашето лице.      Голем …