Најмоќните фотографии од изминатата недела

Учесник на Комик Фиеста се фотографира во Малезија

ucesnik malezija

Земјоделец ја јава својата свиња од 580 килограми во Кина

свинја

Дете маскирано како Доналд Трамп за денот на вештерките

ден на веш

Камила која учествува во Божиќна програма во Њујорк

камилаа

Мажи со женска облека – Фестивал во Бразил

одење по јаже

Детски чевел од авионската несреќа во Египет

патика

Големата златна рипка според Фенг Шуи, која достигна голема цена на пазарот во Хонг Конг

Златна рипка

Тибетски будист фотографира со својот паметен телефон за време на молитва во кина

тибет

Младо момче вози велосипед покрај ракета која не експлодирала во Сирија

Бомба

Жена работник во фабрика за цигли  во Мијанмар

зена работник

Селфи на Путин со младите кадети

путин

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …