Најновиот стил на облекување на улиците на Париз

Во тек е модната недела во Париз. Ви го претставуваме  уличниот стил на облекување кој можеше да се забележи деновиве.

main.original.700x0c

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …