Најтенките Андроид мобилни телефони

Во текот на изминатите 10 години, изгледот на мобилните телефони значително се  измени, така што во светот на мобилни телефони стана популарно да имаш што потенок мобилен телефон.

Следејќи го овој тренд кој се создаде од страна на самите корисници, компаниите вадеа се потенки телефони во споредба со нивните претходници.

Ова е листа на пет најтенкиот Андроид high-end уреди кои се во моментов на располагање:

1. Huawei P8

2. Samsung Galaxy A8

3. Gionee Elife S7

4. Vivo X5 Max

5. Oppo R5

453639506 1436083708Gionee-Elife-S7-6 Huawei-P8 oppo-r5 Samsung-Galaxy-A8-SM-A800F-Specifications1

 

Интересно

Frizider

Фрижидер со сопствен трејлер

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.          …