Неприкосновена убавица

        Бразилскиот модел, Софиа Резинг, ја загреа атмосферата во последното издание на магазинот Галоре, облечена во стилот на 70 тите со кожна јакна и високи чизми. Фотографиите беа направени од Пјер Дал Корсо.

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot01

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot02

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot03

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot04

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot05

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot06

Sofia-Resing-Galore-2015-Photoshoot07

 

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …