Нов тренд на фризура која ќе ве направи да изгледате како сирена

Знаеме дека е тешко да се следат сите нови техники на бојадисување на косата, но верувајте, за оваа техника дефинитивно ќе сакате да знаете.

12230769_926947070691781_1397496516_n

Сликање по коса

Оваа техника претставува сликање на косата со рака на рамна површина. Резултатите се зачудувачки и луѓето од целиот свет почнаа да ја користат.

Farba1

enhanced-7253-1447102021-1

http _wp-prod-02.distractify.com_wp-content_uploads_2015_11_FHP1

Farba 2

Farba 3

Farba 4

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …