Нова реклама за Samsung Galaxy S6

Иако веќе имаме голем број на реклами за Galaxy S6 и за Galaxy S6 Edge, сепак Samsung реши да ни прикаже уште една која се фокусира на гејминг перформансите на уредот. Телефонот поседува одличне 5,1 инчен екран на допир со висока QuadHD резолуција, која е перфектна за гејминг и за гледање на филмови и слики.

Интересно

Frizider

Фрижидер со сопствен трејлер

Војна на ѕвездите R2D2 фрижидерот е толку добар што има и трејлер за него.          …