Њујорк од висина

Фотографии направени од 180 метри височина.

           Навид Барати повторно се врати. Овој пат ни долови поглед на улиците во Менхетен, Њујорк, направени од покрив. Фотографиите се направени со Nikon D800, завиткан околу зглобот на раката, без статив или било каква дополнителна опрема, што допринесува за уште пофасцинантни фотографии. Оваа колекција ја нарече “Добредојдовте во Матрикс”.

   Baraty1-669x448

Baraty4-669x440

Baraty5-669x432

Baraty2-669x444

 

 

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …