Објавено видео од терористичкиот напад

Британскиот весник Daily mail на својата веб страна објави застрашувачко видео од безбедносните камери на парискиот локал кој беше нападнат во текот на терористичките напади на главниот град на Франција минатата недела.

dejl

На почетокот на видеото се гледа дека во кафулето е мирно. Одеднаш почнува рафалното стрелање, а луѓето бегаат, се кријат под масите и шанкот.

На крајот, кога ќе остане без муниција, напаѓачот влегува во автомобилот кој го чекал во близина и бегаат од местото.

 

Интересно

sobrani11-860x680

Ќе се формира Анкетна комисија за случајот „Фабрика за фалсификувани лични документи“

Пратениците во Собранието денеска донесоа одлука да се формира нова анкетна комисија за фабриката за …