Опожарен стан во кулата на Октомвриска Револуција

Стан во кулата на Октомвриска Револуција, денес го зафати пожар. Причините се сеуште непознати, а на терен се пожарните екипи.

20151013_092732

20151013_092745

20151013_092919

Интересно

sobrani11-860x680

Ќе се формира Анкетна комисија за случајот „Фабрика за фалсификувани лични документи“

Пратениците во Собранието денеска донесоа одлука да се формира нова анкетна комисија за фабриката за …