Париз Хилтон се моли за својот живот

Египетското реално  шоу беше критикувано откако и направи шега на Парис Хилтон.

Египетскиот актер Рамез Галал ја поканил Парис Хилтон во Дубаи и таа имала чест да отвори еден нов хотел. Но, кога авионот во Дубаи во кој таа се возела, наводно се расипал, таа преживеала вистинска траума.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …