“Планината” од Game of Thrones во спаринг со UFC шампион

       Тие се двајца мажи со сопствени боречки вештини. Малиот дечко е Конор Мекгрегор, UFC шампион кој е висок 175 см и тежок 65 кг. “Планината” пак е актерот Hafþór Júlíus Björnsson кој е висок 205 см и тежок 180 кг и е еден од најсилните мажи во светот.

Погледнете го спарингот на двајцата борачи.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …