Победници на фото конкурсот National Geographic 2015

Победници на фото конкурсот за 2015 година

        Оваа година, повеќе од 18 илјади фотографии пристигнаа во преодниот дел за оценување, од кои десет беа одбрани како победници. Фотографиите беа поделени во четири категории, портрет од патување, надворешни сцени, расположенија и фатени моменти.

Победничка фотографија:

national_geographic_21

Останати фотографии

national_geographic_02-1

national_geographic_03-1

national_geographic_04-1

national_geographic_05-1

national_geographic_06-1

national_geographic_07-1

national_geographic_08-1

national_geographic_09-1

national_geographic_10-1

national_geographic_12-1.png

national_geographic_13-1.png

national_geographic_15-1.png

national_geographic_17-1

national_geographic_18-1

national_geographic_19-1

national_geographic_20-1

national_geographic_22

national_geographic_23

Travel Photo Contest 2015

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …