Подобар начин да спакувате чаршав со ластик

Пронајден е подобар начин да спакувате чаршав со ластик.

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.