Поглед надолу

         Дарк Брума направи серија фотографии на товарни бродови, чија цел е да ги визуелизираат нештата кои луѓето вообичаено не ги гледаат. Фотоапаратот го поставил на мост, под кој проаѓале бродовите, а потоа фотографиите ги преработил. Наместо водата, тој додал најразлични бои.

dirk_brommel_03

dirk_brommel_06

dirk_brommel_08

dirk_brommel_09

dirk_brommel_11

dirk_brommel_12

 

 

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …