Адел со нова песна

Погледнете го новото видео на Адел, “Hello”, направено по три години пауза.

         Поминаа речиси пет години откако Адел го објави последниот албум. Ова е првото видео од новиот албум, најавен да излезе на 20ти ноември. Спотот е снимен во Монтреал од познатиот режисер Ксавиер Долан.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …