Преклопување на минатото и сегашноста

      Модниот директор Ник Саливан, покажа перфекционистичко око за преклопување фотографии, направени на иста локација во различно време и притоа спојувајќи ги минатото и сегашноста во една слика. Тој опфатил места од Лондон, Њујорк, Париз, како и познати лица од калибарот на Боб Дилан, Кери Грант, Пикасо и многу други кои можат да го надминат времето во кое живееле.

Double1

Double2

Double3

Double4

Double5

Double6

Double7

Double8

Double9

Double10

Double11

Double12

Double13

Double14

Double15

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …