Реклама за озонер на тоалет

Poo-Pourri направи реклама за озонер на тоалет, со која не потсетува дека изметот сеуште мириса. „Замислете каде се ќе можете да одите“ е насловот на оваа реклама, а во песната се вели  “во голем број на различни ситуации, како што е првиот состанок или бизнис патување, каде одењето во тоалет би го уништило расположението.” 

Кој би рекол дека песна за одење во тоалет може да биде толку поетична.

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …