Решение за вашата градина

Транспарентното “Igloo” ви нуди убаво катче за да уживате преку целата година.

Кога се наоѓате во вашиот двор, убаво е да имате ваше катче, каде ќе уживате и ќе бидете заштитени од бубачки и од дожд. Оваа “настрешница” со минималистички дизајн,  може да функционира и да ви овозможи ефект на стаклена градина, игралиште или мирно место за читање. Висока е седум метри и е идеален простор за дружба со пријателите во топлите летни ноќи.

gardenigloo1

gardenigloo2

gardenigloo3

gardenigloo5

gardenigloo6

gardenigloo7

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …