Роми Стријд, удобно во колекцијата на “Викторија Сикрет”

Новиот анѓел на “Викторија Сикрет”, Роми Стријд ја загреа атмосферата со новиот каталог за долна облека. Новата колекција на долна облека беше надополнета со широк удобен џемпер кој го носеше. Холандската убавица зрачеше во комбинациите на пастелните бои.

Romee-Strijd-Victorias-Secret01

Romee-Strijd-Victorias-Secret02

Romee-Strijd-Victorias-Secret03

Romee-Strijd-Victorias-Secret04

Romee-Strijd-Victorias-Secret05

Romee-Strijd-Victorias-Secret06

Romee-Strijd-Victorias-Secret07

Romee-Strijd-Victorias-Secret08

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …