Рози Хантингтон – неодолива заводничка во колекцијата Аутограф

Излезе новата колекција на Аутограф, есен / зима 2015, каде главен модел е Рози Хантингтон.

Rosie-Huntington-Whiteley-Autograph-Fall-Winter-2015-Lookbook01

Rosie-Huntington-Whiteley-Autograph-Fall-Winter-2015-Lookbook03

Rosie-Huntington-Whiteley-Autograph-Fall-Winter-2015-Lookbook04

Rosie-Huntington-Whiteley-Autograph-Fall-Winter-2015-Lookbook06

Rosie-Huntington-Whiteley-Autograph-Fall-Winter-2015-Lookbook08

Интересно

marla_moon6

Елегантни тетоважи

    Шпанскиот уметник на тетоважи, Марла, ги воодушевува своите клиенти со дела кои се прекрасен …