Сем Смит ќе пее за Џемс Бонд – SPECTRE !

Еден од најважните аспекти на секој нов филм на Џемс Бонд е воведната песна. Децении наназад, по излегувањето на песната за новиот Џејмс Бонд, таа прави поголема фама дури и од самиот филм. Се шпекулира дека се работи со месеци однапред на тоа кој ќе ја изведе песната.

Овојпат, насловната нумера за Spectre, 24-тиот филм во серијата, ја исполнува Сем Смит и е насловена “Writing’s on the Wall.”

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …