Саша Пивоварова со нов стил за Манго

Mango-Clothing-Looks-Women01

Саша Пивоварова се појави со нов стил за продолжената колекција на Манго, позирајќи во есенска облека за секојдневена прошетка. Облеката е мешавина од воен стил и тексас елементи, комбинирани со чизми и патики.

Mango-Clothing-Looks-Women02

Mango-Clothing-Looks-Women04

Mango-Clothing-Looks-Women05

Mango-Clothing-Looks-Women06

Mango-Clothing-Looks-Women09

 

Интересно

saemMebel

Најдобрите настани за дизајн во 2016

Постојат многу манифестации и настани на кои се претставуваат најновите модели и дизајни на мебел и …