Секси рибен ресторан

        „Секси риба“ е најголемиот и најдобар ресторан за морски специјалитети кој се отвори во 2015 година во Лондон. Ова место претставува редовно свратилиште на супербогатите англичани.

Sexy-Fish-03-GQ_09Dec15_b_720x1080

Интересно

Borba vo dolna

Борби во долна облека

За привлекување на поголема популарност и поголем број на MMA фанови, се организира првенство во …