Шеги кои ќе ве остават без зборови

Сите сакаат добри шеги, освен ако шегите не се однесуваат на вас. Овие видеа се малку невкусни за разлика од останатите што сме ги виделе.

Бебе што се дави

 

Телефон залепен за под

 

 

Карамел јаболко или карамел кромид

 

 

Невидлив возач

 

 

Мортал Комбат

 

Интересно

Iks nula

Како да победите во играта икс нула

Неколку предлози и совети како да победите во популарната  игра “икс- нула”.