Скопската обиколница утре ќе биде отворена за сообраќај

Скопската обиколница утре ќе биде отворена за сообраќај, информираат од Автомото-сојузот на Македонија.

Обиколницата нема да се користи за снимање на филм поради најавените врнежи од дожд.

Тешките камиони и шлеперите ќе можат да го користат овој алтернативен пат и да ги растоварат патиштата што поминуваат низ градот.

Интересно

sobrani11-860x680

Ќе се формира Анкетна комисија за случајот „Фабрика за фалсификувани лични документи“

Пратениците во Собранието денеска донесоа одлука да се формира нова анкетна комисија за фабриката за …